Tips for firmatur – Fjordacruise med Bryggeri- og Brennerimiddag

Dette er ei sjeldan anleiing, samle troppane og bli med ombord!

Fjordcruise på Storfjorden med fjordabåten MS Bruvik med Bryggeri- og Brennerimiddag. Marius Egge er 11. generasjon frå Egge Gård, han vil fortelje om sine produkt og vi set opp ein meny som passar til desse.
Trollbryggeriet frå Liabygda stiller med ulike typar øl og informasjon om desse.

Saka fortsett under biletet:

Arrangementet heiter «Spesial – Fjordcruise MS Bruvik- Bryggeri- og Brennerimiddag».  Vi tilbyr pakkeprisar til grupper, kontakt oss

Kjøp billettar her

Fredag 26. oktober
Kaia i Stranda sentrum
19:00 ca 3 timar

Saka fortset under biletet.

Informasjon om Egge Gård

Egge Gård ligger midt i landbruksbygda Lier, sydvendt med utstikt utover hele dalen. I dag produserer vi ca 250 tonn jordbær i året. I tillegg har vi 30 000 epletrær som normalt gir 100 tonn epler hver høst. Gården drives idag av Marius Egge, som er 11. generasjon. Marius er lidenskapelig opptatt av både mat og drikke, han så tidlig et stort potensiale i den flotte, syrlige norske frukten. Basert på epler fra lokalområdet har Marius utviklet en omfattende og mangfoldig produksjon av både alkohofri og alkoholholdig drikke av høy kvalitet. Vi ønsker alltid å prøve nye metoder og teknikker og vil helst være først ute. Samtidig skal vi også ha en naturlig og bærekraftig produksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.